Деловните торби PULSE карактеризираат класичен облик и димензии со модерен дизајн.При изработка е користен висококвалитетен материјал и посебни прегради за Laptop кои го штитат уредот од оштетување.Преку десет модели во понуда ке ги задоволи сите ваши барања и потреби без оглед на возраст,професија и намена.Во понуда се женски,машки и unisex модели.