БРЕНД PULSE

Високиот коефициент на квалитет/цена и задоволството на купувачите се најважни бизнис цели. Односно целите ги постигнуваме благодарејки на искуството од преку даесет години во овој бизнис.и седум години работа на развивањемодели и дизајни на PULSE производите.

PULSE КВАЛИТЕТ

гарантиран со 2 години гаранција без разлика на модел, всушност сите ранци на PULSE се произведени од проверени материјали без ПВЦ,така да ги задоволуваат сите стандарди na EU (REACH).

PULSE ДИЗАЈН

PULSE дизајнерскиот тим прави големи напори да ги задоволи потребите на пазарот,советите и препораките на крајните купувачи во смисол на конструкција,додатоци и надорешната штампа.Се надеваме дека нашиот дизајн ви се допаѓа и дека саката да го тестирате нашиот квалитет.